S'estan mostrant 8 resultats

OLI MÍSTIC

25,00 
-Edició limiada-  Místic significa aquell que busca la connexió de l'ànima amb la divinitat. Aquest oli el vaig formular després d'un viatge a Índia, on vaig experimentar les ensenyances de la meditació i el tantra,  d'aquí va sorgir aquest oli que em transporta a un estat de pau i amor. Una carícia per la pell que estimula tots els sentits. Indicat: Per un massatge sensual i estimulant o per hidratar després d'una dutxa.

OLI CORPORAL SENSUAL

18,00 24,00 
Indicat: Per un massatge sensual i estimulant o per hidratar després de la dutxa, aquest és un oli inspirat per acariciar les profunditats de la pell.

OLI DE MASSATGE RELAXANT MUSCULAR

18,00 24,00 
Indicat: Per a relaxar i treballar la musculatura, contractures, dolor i inflamacions.

OLI CORPORAL PELLS SENSIBLES

18,00 24,00 
Indicat: Per a fer massatges calmants i hidratar les pells més delicades, des de nadons a gent gran.

OLI ÍNTIM YONI

18,00 
OLI LUBRICANT Indicat: Per la sensació de sequedat i picors, lubricant natural.

OLI PERINÉ

16,00 
Formulat amb 4 olis ecològics de 1a premsada: germen de blat, rosa mosqueta, ametlles dolces i sèsam que nodreixen i aporten elasticitat i flexibilitat a la zona a l'hora del part. Es recomana començar a utilitzar-lo a partir del 3r trimestre de l'embaraç i a realitzar el massatge del periné a partir de la setmana 35. *Sense olis essencials

LLUM – ESPELMA DE MASSATGE

16,00 
LLUM SENSUAL Una manera diferent de gaudir d’un massatge en parella. Elaborada amb cera de soja que fon a baixa temperatura, mantegues, olis i una sinèrgia molt especial d'olis essencials per proporcionar una sensació càlida de plaer compartit.

OLI PROTECCIÓ SOLAR BIFÀSIC

10,00 
RESISTENT A L'AIGUA (WATER-PROOF) Amb olis verges de sèsam, coco, jojoba, extracte de pastanaga i òxid de zinc, un filtre solar mineral que forma una capa protectora a la pell protegint-la  dels raigs ultravioletes (UV).