L’olfacte és un dels sentits més potents que tenim, té la capacitat de transportar-nos a diferents èpoques i evocar-nos sensacions i sentiments del passat, Cada persona percep amb aquest sentit subtileses que marcaran un record per sempre. Hi una dita que diu “per a gustos, colors!”, nosaltres pensem que “per a gustos, olors!” ja que cadascú ens sentim atrets i/o rebutgem algunes aromes que per altres persones és el totalment el contrari, per això creiem en la màgia de les aromes i així com cada un tenim el nostre propi i únic olor personal, també a cada un ens identifica un perfum.

Basant-nos amb l’Aromateràpia, hem escollit per cada perfum olis essencials purs, mesclant les seves fragàncies per aconseguir una autèntica sinergia de tots ells amb la finalitat d’empoderar al seu portador.
Els nostres perfums tenen noms de fades i follets que ens inspiren amb el seu missatge.

S'estan mostrant 8 resultats

Mostrar Sidebar

WIZEN – PERFUM NATURAL GESSAMÍ

18,00
Sinèrgia d'aromateràpia en la que predomina el Gessamí. Obre't a sentir la connexió amb la teva energia femenina, a rebre l'abundància de la Vida. Wizen és un follet que ens convida continuar malgrat les nostres pors. “He esquitxat el cel de foscos núvols per obligar-te a aixecar la vista i buscar el Sol”

ABLOOM – PERFUM NATURAL VIOLETA

18,00
Sinèriga d'aromateràpia en la que predomina la Violeta. Aporta tranquilitat i harmonia emocional. Abloom és una fada que ens anima a obrir el nostre cor per poder manifestar tota la seva bellesa. “Pètals de mil colors oscil·len lleugers amb una alegre dansa en la brisa de l’albada jugant amb l’or dels raigs de llum que tornen a il·luminar un nou dia”

WHIFFLE – PERFUM NATURAL SÀNDAL

18,00
Sinèriga d'aromateràpia en la que predomina el Sàndal. Connecta amb la veritat interior de cada ésser. Whiffle és una fada que amb el seu lleuger aleteig et xiuxiueja a l’orella que mantinguis el teu cor tranquil i serè, tanca els ulls i respira per alliberar els teus sentits i  puguin percebre plenament tot el que els envolta. “El teu Esperit t’observa i et crida, lliure i magnífic. Posseeix ales per portar-te molt lluny a través  de la porta dels sentits"

LÀTZULI – PERFUM NATURAL FLOR DE TARONGER I VAINILLA

18,00
Sinèriga d'aromateràpia en la que predomina la dolçor de la vainilla i l'aroma cítrica de la flor del taronger. Desperta la sensualitat des de l'amor propi i conscient. Làtzuli és una fada de que proporciona gran tranquil·litat a la ment i l’esperit i facilita la comunicació des de la veritat. “Suavitza la respiració i segueix el seu so, deixa’t portar com una fulla que llisca sobre l’aigua i pot unir-se al seu cant i fondre’s amb el blau de la llum que tot ho envolta”.

WISTAIRE – PERFUM NATURAL OPI

18,00
Sinèriga d'aromateràpia en la que predomina l'Opi i el Cedre. Ajuda a connectar amb la teva força interior. Wistaire és una fada que ens brinda un mirall on veure qui som realment. “El petit mirall en el que somriu el cel mira límpid i immòbil el rostre de la immensitat per damunt d’ell”

HINDIN – PERFUM NATURAL MUSK

18,00
Sinèriga d'aromateràpia en la que predomina el Musk Blanc. Aporta claretat mental i ajuda a pendre decisions amb serenitat. Hidin és una fada que a través de la bellesa del món ens guia per a connectar amb la nostra essència artística. “Un sol Sí i el magnífic so crea una espiral que ens envolta en brillants hèlices, segueix el ball que puja per un cel maragda... ara els teus peus tenen ales”

SILESIA – PERFUM NATURAL PÀTXULI

18,00
Mescla d'aromateràpia de diferent olis essencials en els que predomina el Pàtxuli. “Balla amb mi, petit cor, que els teus passos siguin lleugers com el vent i la teva abraçada sincera com el Sol, oferint el més dolç dels somriures” Silesia és una fada que ens recorda que en totes les relacions les energies del donar i el rebre ha de ser sempre equilibrades.

PERFUMS EN CREMA

10,00
Basant-nos amb l’Aromateràpia, hem escollit per cada perfum olis essencials purs, mesclant les seves fragàncies per aconseguir una autèntica sinergia de tots ells amb la finalitat d’empoderar al seu portador. Un perfum diferent, com abans tenien les nostres àvies, presentat en una caixeta "màgica" que conté un aroma especial per a tu. Quin dels 4 t'agrada més? qualitat productes El secret: (INCI) Simmonsia Chimensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Beeswax, essential oils, Tocopheryl acetate (Vit-E). Molt d'amor.