Les sals de bany de la SAmBOneria, tenen noms de deesses de diferents parts del món. Pensem que quan et regales el temps per dedicar-lo a mimar-te i cuidar-te, ets sents com una autèntica deessa. Amb quina t’identifiques tu?

S'estan mostrant 3 resultats

Mostrar Sidebar

SALS DE BANY KUAN YIN

10,00
ROSA, GESSAMÍ I GERANI KuanYin, és una deïtat xinesa, coneguda com la deessa de l’amor, la fecunditat i  la misericòrdia. Hem seleccionat especialment cada pètal per aconseguir unes sals d’intens aroma floral que et transportaran a un jardí de primavera on les roses, els gessamins i els geranis esclaten radiants amb la llum del sol.

SALS DE BANY FREYA

10,00
ROMANÍ, MENTA I EUCALIPTUS Freya, la poderosa deessa guerrera nòrdica, reina de les Valquíries,  simbolitza la força de la naturalesa. Tenia el poder de ressuscitar els homes després de morir en el camp de batalla. El romaní, la menta i l’eucaliptus es reuneixen en aquestes sals fresques i energètiques per relaxar el cos i la ment i ressorgir novament amb vitalitat plena.

SALS DE BANY HERA

10,00
FLOR DE TARONGER, VAINILLA I TARONJA  Hera, deessa grega de l’Olimp, representa la feminitat, el compromís i el matrimoni. L’aroma subtil de la flor i el fruit del taronger amb la calidesa de la vainilla donen a aquestes sals una dolçor  suprema per submergir-te en bany absolutament balsàmic.