Els productes que trobaràs en la línia eròtica estan fets perquè toquis, exploris, gaudeixis i t’enamoris del teu cos. La pell te moltíssimes terminacions nervioses i cada part te una sensiblitat diferent, i et convidem a que la recorris com el mapa d’un tresor. Tanca els ulls i submergeix-te en un viatge de sensacions i plaers. T’ho mereixes!!

S'estan mostrant 4 resultats

OLI CORPORAL SENSUAL

20,00 
Indicat: Per un massatge sensual i estimulant o per hidratar després de la dutxa, aquest és un oli inspirat per acariciar les profunditats de la pell.

OLI ÍNTIM YONI

12,00 18,00 
OLI LUBRICANT Indicat: Per la sensació de sequedat i picors, lubricant natural.

OLI PELS PITS KUCHA

17,00 
Es un oli reafirmant que combina  8 olis vegetals com la rosa mosqueta, l'onagra, el gèrmen de blat, l'alvocat, etc  que aportaran elasticitat i tonicitat a la pell del pit. La sinèrgia intensa de olis essencials està pensada para obrir el cor, connectar amb l'amor propi i l'abundància. Kucha es una paraula en Sànscrit que es refereix als pits femenins. Pots fer-te un suau massatge amb moviments circulars des de la zona més externa cap als mugrons. Si vols també pors compartir-ho i relaxar-te mentre qui tu vulguis et fa el massatge.