COSMÈTICA ORGÀNICA

La Samboneria Cosmetics

Un Projecte Conscient

La Samboneria és un projecte de cosmètica orgànica i conscient basat en l’artesania, l’ecologia i la cura del cos.

Elaboro delicadament cadascun dels productes, de forma artesanal i respectuosa amb el medi ambient, utilitzant matèria prima d’alta qualitat per aconseguir un producte amb propietats extraordinàriament beneficioses. La  línia de cosmètica orgànica pretén ajudar a tenir cura de la pell, l’òrgan més gran del cos, mantenint-la saludable i radiant”

Sento un profund respecte per la Natura i tots els éssers vius i em considero una empresa Vegan Friendly, ja que la majoria dels productes son aptes per a vegans i no testo en animals.

“L’ Amor que sento cap a la cosmètica natural es converteix en l’ingredient essencial en tots els productes que elaboro, i és que estic enamorada de cada un d’ells i desitjo que Tu també te’n enamoris.” (Sílvia)

Sílvia creativa

Sobre mi, el meu somni i la meva missió…

El meu nom és Sílvia Font i la meva gran passió és la Cosmètica natural!

silvia-fires

Bé de fet aquesta passió ha anat creixent durant un llarg procés de consciència en el que em vaig desintoxicar de la cosmètica convencional (o sintètica) i vaig evolucionar cap a la cosmètica orgànica. En aquest viatge he conegut i estudiat tots els elements que hi estan relacionats , des de la pròpia pell, a cada un dels productes que li apliquem i les diferents reaccions fins als residus que es queden a la Terra.

La Samboneria va néixer el 2011, arrel d’un creixent interès en la cosmètica orgànica; va ser una nova etapa després d’uns anys coneixent i experimentant amb els sabons artesans, gràcies als quals vaig entrar en aquest meravellós món de la cura del cos. M’he format en diferents escoles de Barcelona estudiant aromateràpia, cosmètica natural i aprenent sobre les diferents tipologies de dermis, descobrint que cada una és especial i té necessitats diverses, que és important cuidar-la i amb productes naturals podem aportar-li els nutrients que necessita.

Des d’aleshores m’he bolcat totalment en crear nous productes basant-me en una cosmètica conscient i de confiança, desenvolupant aquests coneixements d’aromateràpia i cosmetologia en cada una de les elaboracions. Tots els ingredients que utilitzo son naturals i lliures de tòxics, extreient-ne els principis actius per tal de que el resultat final sigui de la millor qualitat possible.

En tots i cada un dels productes hi ha dedicació, cura, responsabilitat i molt d’amor i això és el que vull transmetre a les persones quan proven una crema, un oli, un perfum, un sabó, etc… Estic convençuda que tot el que es fa amb el cor té una energia més conscient, respectuosa i responsable.

Crec en la mare Terra, en la Consciència i el Respecte pel propi Cos i cap a la Natura, en l’Alquímia i en l’Artesania.

Aquests són els pilars que m’ajuden a mantenir ferm el meu objectiu

*** ARRIBAR A TU I AJUDAR-TE A TENIR CURA DEL TEU COS DIA A DIA ***

Sílvia

Des de la Generalitat de Catalunya ens han otorgat el carnet d’artesania professional i el disitintiu que acredita que els nostres productes són d’origen artesà i català.

AF etiqueta DA

APUNTA'T AL NOSTRE NEWSLETTER ARA

Rebràs les últimes notícies del nostres productes i tallers.

He llegit i accepto la Política de privacitat