L’element éter, o quintaessència, junt amb el color malva, que pinta el cel i els núvols en la posta de sol, simbolitzen la forma de geometria sagrada que representa la Línia Aromaterapèutica. L’éter és il·limitat, és l’espai buit de l’Univers i compren en si mateix els altres quatre elements. L’Aromateràpia brinda l’essència de la natura a través de les sinèrgies d’olis essencials. Els productes que formen part d’aquesta línia et conviden a que connectis amb l’espiritualitat i la profunditat del teu ésser, així com amb la sanació del cos i l’ànima. Trobaràs perfums molt especials, brumes, ungüents, roll ons terapèutics pel teu benestar.

Els Nostres Productes de Cosmètica Aroma-Terapèutica

SINERGIA ENERGY

18,00 
MENTA, CANYELLA, POMELO & PEBRE Composició d'olis essencials per a difusor, neteja, proporciona un ambient favorable per activar el cos i la ment. Fòrmula d'aromateràpia. T'ajudarà quan necessitis focus i motivació. També es poden afegir unes gotes de la sinergia en una base d'oli vegetal (ametlles, sèsam, macadàmia, etc) per fer un massatge o nodrir la pell.

SINERGIA TANTRIC

18,00 
YLANG YLANG, OPI & VAINILLA Composició d'olis essencials per a difusor, neteja, proporciona un ambient de connexió i plaer. Fòrmula d'aromateràpia. Per crear un clima amorós i receptiu, per fer un massatge, un sopar amb algú especial o explorar la passió sola o acompanyada. També es poden afegir unes gotes de la sinergia en una base d'oli vegetal (ametlles, sèsam, macadàmia, etc) per fer un massatge o nodrir la pell.

SINERGIA PURE

18,00 
ROMANÍ, LLIMONA & BERGAMOTA Composició d'olis essencials per a difusor, neteja, purifica i protegeix energèticament l'ambient. Fòrmula d'aromateràpia. També es poden afegir unes gotes de la sinergia en una base d'oli vegetal (ametlles, sèsam, macadàmia, etc) per fer un massatge o nodrir la pell.

SINERGIA RELAX

18,00 
LAVANDA, NEROLI I TARONJA Composició d'olis essencials per a difusor, proporciona un ambient de calma i relaxació. Fòrmula d'aromateràpia. També es poden afegir unes gotes de la sinergia en una base d'oli vegetal (ametlles, sèsam, macadàmia, etc) per fer un massatge o nodrir la pell.

BRUMA ENERGÈTICA

15,00 
ROMANÍ, MIRRA I LLIMONA Sinèrgia d'aromateràpia que aporta harmonia i equilibri. Neteja i purifica energèticament. Fòrmula d'aromateràpia. Pots utilizar-la si sents que un ambient està molt carregat i també si sents bloquejos en el propi cos.

ZAS ANTIMOSQUITS

15,00 
Repel·lent de mosquits amb hidrolat d'hamamelis i sinèrgia d'aromateràpia amb 6 olis essencials.

LLIS: ROLL ON ANTI-GRANETS

13,00 
AROMATERÀPIA PER L'ACNÉ Un roll on elaborat amb extractes d'aloe vera i camamilla que ajudaran a calmar la pell junt amb una sinèrgia poderosa d'olis essencials amb propietats aromaterapèutiques que assecaran els granets, fins i tot els més rabiosos. Aquesta fórmula és una autèntica guerrera contra els granets, siguin per acné, per recordar-te que en uns dies baixarà la lluna, o per l'ús continuat de mascaretes. Atenció: Amb la cara ben neta (recomanem utilitzar el sabó d'argila vermella, farigola i aloe), aplicar el roll on únicament damunt dels granets (no és qüestió de pintar-se la cara ja que pot irritar la pell). També es pot utilitzar en granets d'altres parts del cos (evitant sempre els genitals).

CALMA : ROLL-ON RELAXANT

13,00 
AROMATERÀPIA  RELAX Un roll on elaborat amb una sinèrgia poderosa d'olis essencials amb propietats aromaterapèutiques que, com els seu nom indica, aporta Calma. T'ajudarà a relaxar-te i a confiar en moments de nervis, estrés, anisietat, agobio, frustració, abans de dormir, etc. Pots aplicar-lo als temples, al chakra del cor i a la part interior dels canells, apropant les mans a la cara per inspirar aquest elixir de pau.

FRESC : ROLL-ON PEL MAL DE CAP

13,00 
AROMATERÀPIA PEL MAL DE CAP Indicat per alleugerir el mal de cap i la migranya.

ALCOHOL DE ROMANÍ

12,00 
Indicat: Activa la circulació, relaxa la musculatura. Per cops i contusions. Adient també per abans i després de fer esport. Aquest macerat de planta fresca i florida de romaní i alcohol pur és una recepta molt antiga. S'ha utilitzat ancestralment per moltes molèsties com cames cansades, mala circulació, cops, contusions, blaus, dolor en les articulacions, caiguda del cabell i fins i tot per reduir la cel·lulitis.