S'estan mostrant 7 resultats

Mostrar Sidebar

OLI ÍNTIM YONI

9,5017,00
OLI LUBRICANT Indicat: Per la sensació de sequedat i picors, lubricant natural.

OLI PERINÉ

16,00
Formulat amb 4 olis ecològics de 1a premsada: germen de blat, rosa mosqueta, ametlles dolces i sèsam que nodreixen i aporten elasticitat i flexibilitat a la zona a l'hora del part. Es recomana començar a utilitzar-lo a partir del 3r trimestre de l'embaraç i a realitzar el massatge del periné a partir de la setmana 35. *Sense olis essencials

CALMA : ROLL-ON RELAXANT

11,00
AROMATERÀPIA  RELAX Un roll on elaborat amb una sinèrgia poderosa d'olis essencials amb propietats aromaterapèutiques que, com els seu nom indica, aporta Calma. T'ajudarà a relaxar-te i a confiar en moments de nervis, estrés, anisietat, agobio, frustració, abans de dormir, etc. Pots aplicar-lo als temples, al chakra del cor i a la part interior dels canells, apropant les mans a la cara per inspirar aquest elixir de pau.

BÀLSAM EXPECTORANT

11,00
Elaborat amb 6 olis essencials bio especialment indicats per descongestionar el pit.

FRESC : ROLL-ON PEL MAL DE CAP

11,00
AROMATERÀPIA PEL MAL DE CAP Indicat per alleugerir el mal de cap i la migranya.

ALCOHOL DE ROMANÍ

10,00
Indicat: Activa la circulació, relaxa la musculatura. Per cops i contusions. Adient també per abans i després de fer esport. Aquest macerat de planta fresca i florida de romaní i alcohol pur és una recepta molt antiga. S'ha utilitzat ancestralment per moltes molèsties com cames cansades, mala circulació, cops, contusions, blaus, dolor en les articulacions, caiguda del cabell i fins i tot per reduir la cel·lulitis.

SABÓ PER COMPRESES

5,00
SABÓ ECOLÒGIC PER COMPRESES DE TELA I TEIXITS Fet amb olis de coco i oliva verge i amb una sinèrgia molt antisèptica d'olis essencials d'arbre del te i farigola. Respecta el medi ambient, així com els teixits i la teva pell, evitant reaccions alèrgiques.