Log La Samboneria Cosmètics

La Samboneria és un projecte de cosmètica orgànica i conscient basat en l’artesania, l’ecologia i la cura del cos.

Telèfons:
(+34)622102961 (comandes)
(+34) 667 31 23 15 (consultes)

Email: hola@lasamboneria.com

DUBTES QUE ET PODEN SORGIR

COM FUNCIONA LA BOTIGA DE LA SAMBONERIA

Si vius a Vilanova i la Geltrú o als voltants, o simplement et vols estalviar les despeses d’enviament i venir a buscar la teva comanda directament, en la part final de la compra veuràs que tens dues opcions, la primera és enviar-ho per l’agència de missatgeria i la segona és “recollida en el taller”, aquesta és l’opció que has de marcar. Un cop rebi la teva comanda, em posaré en contacte per e-mail per concretar el dia i l’hora que et vagi millor venir a recollir-la.

Tant si el que vols un producte fet a mida, com si estàs interessada a realitzar una comanda de diversos productes per un esdeveniment et convido a escriure’ns a través del formulari de contacte o al mail hola@lasamboneria.com i explicar-me la teva necessitat o proposta. L’estudiaré i et respondré al més aviat possible.

En ser una petita empresa en el que tots els productes es fan artesanalment a vegades ens quedem sense estoc. Depenent del producte pot tardar entre uns dies i un mes. Si tens pressa per adquirir un dels productes fora d’estoc et convido que m’escriguis un mail o a través del formulari de contacte, així et podré dir més o menys quan tornarà a estar disponible i li donaré més prioritat a l’hora d’elaborar-lo.

> Herbolari la Llavor

Carrer de l’Espirall, 19, Local 3    Vilafranca del Penedès                            938922097

> Químics Dalmau

C/ Villaroel, 180    Barcelona                                                                                      934305956

> Sències Can Girona

Carretera C246a Km.39,2 (Recta de la Mata), Sitges
931013053

Envia’ns els teus dubtes o comentaris a través del nostre formulari: