UN
PROJECTE
CONSCIENT

La Samboneria és un projecte de cosmètica orgànica i conscient basat en l’artesania, l’ecologia i la cura del cos.

Elaborem delicadament cadascun dels productes, de forma artesanal i respectuosos amb el medi ambient, utilitzant matèria prima d’alta qualitat per aconseguir un producte amb propietats extraordinàriament beneficioses. El nostre objectiu és ajudar-te a tenir cura de la pell, l’òrgan més gran del cos, mantenint-la saludable i radiant”.

Sentim un profund respecte per la Natura i tots els éssers vius i ens considerem una empresa Vegan Friendly, ja que la majoria dels productes són aptes per a vegans i no testats en animals.

LA MISSIÓ

La nostra gran passió és la cosmètica natural!!

Bé de fet aquesta passió ha anat creixent durant un llarg procés de consciència i desintoxicació de la cosmètica convencional (o sintètica) i l’evolució cap a la cosmètica orgànica.

La Samboneria va néixer el 2011, va ser una nova etapa després d’uns anys aprenent i experimentant amb els sabons artesanals. Mica a mica es va anar obrint un Univers al voltant de la cura del cos i en especial la pell, i des d’aleshores ha estat un continu viatge d’aprenentatge i estudi de tots els elements que hi estan relacionats , des de la pròpia pell, a cada un dels productes que li apliquem i les diferents reaccions, fins als residus que es queden a la Terra.

LA VISIÓ

Els productes que creem estan basats en una cosmètica conscient i de confiança, desenvolupant els coneixements d’aromateràpia i cosmetologia en cada una de les elaboracions. Tots els ingredients utilitzats son naturals i lliures de tòxics, extraient-ne els principis actius per tal de que el resultat final sigui de la millor qualitat possible.

En tots i cada un dels productes hi ha dedicació, cura, responsabilitat i molt d’amor i això és el que vull transmetre a les persones quan proven una crema, un oli, un perfum, un sabó, etc… Estic convençuda que tot el que es fa amb el cor té una energia més conscient, respectuosa i responsable.

Crec en la mare Terra, en la Consciència i el Respecte pel propi Cos i cap a la Natura, en l’Alquímia i en l’Artesania.
Aquests són els pilars que m’ajuden a mantenir ferm el meu objectiu
*** ARRIBAR A TU I AJUDAR-TE A TENIR CURA DEL TEU COS DIA A DIA ***

L'EQUIP DE LA SAMBONERIA