Les sals de bany de la SAmBOneria, tenen noms de deesses de diferents parts del món. Pensem que quan et regales el temps per dedicar-lo a mimar-te i cuidar-te, ets sents com una autèntica deessa. Amb quina t’identifiques tu?

S'estan mostrant 5 resultats

SALS DE BANY KUAN YIN

12,00 
ROSA, GESSAMÍ I GERANI KuanYin, és una deïtat xinesa, coneguda com la deessa de l’amor, la fecunditat i  la misericòrdia. Hem seleccionat especialment cada pètal per aconseguir unes sals d’intens aroma floral que et transportaran a un jardí de primavera on les roses, els gessamins i els geranis esclaten radiants amb la llum del sol.

SALS DE BANY ISIS

12,00 
CANYELLA, CLAU I BERGAMOTA Isis és la gran deessa egípcia, la gran Maga que té poder sobre el dia i la nit, la llum i la foscor, la vida i la mort. Les espècies de canyella, clau i bergamota aporten una fragància mística perquè connectis amb el teu poder intern.

SALS DE BANY PARVATI

12,00 
VIOLETES, LAVANDA I PÀTXULI Parvati , deessa hindú representació la Shakti, l'energia femenina còsmica, poderosa, creativa i vital. Hem combinat l’aroma càlid de les violetes, la suavitat de la lavanda i la intensitat del pàtxuli per penetrar suaument en els 5 sentits obsequiant-los amb una energia sublim.

SALS DE BANY FREYA

12,00 
ROMANÍ, MENTA I EUCALÍPTUS Freya, la poderosa deessa guerrera nòrdica, reina de les Valquíries,  simbolitza la força de la naturalesa. Tenia el poder de ressuscitar els homes després de morir en el camp de batalla. El romaní, la menta i l’eucaliptus es reuneixen en aquestes sals fresques i energètiques per relaxar el cos i la ment i ressorgir novament amb vitalitat plena.

SALS DE BANY HERA

12,00 
FLOR DE TARONGER, VAINILLA I TARONJA  Hera, deessa grega de l’Olimp, representa la feminitat, el compromís i el matrimoni. L’aroma subtil de la flor i el fruit del taronger amb la calidesa de la vainilla donen a aquestes sals una dolçor suprema per submergir-te en bany absolutament balsàmic.