S'estan mostrant 12 resultats

Mostrar Sidebar

CUPCAKES DE SABÓ

7,00
Aprox. 130gr Les cupcakes de sabó,  un clàssic de la Samboneria, i és que ens encanta la pastisseria!! Quan ja tenim el punt de traça, en comptes d’emmotllar-la directament, la posem dins la màniga pastissera i comencem a crear formes amb les ones que surten!! Decorant cada una de manera diferent i única, autèntics dolços de bombolles!! Les fem exclusivament per la campanya de Nadal, però si vols celebrar algun moment especial i creus que les cupcakes son el detall ideal, escriu-nos a través del formulari de contacte o per e-mail! CUPCAKE DE SABÓ AMB MANGO PINYA I COCO CUPCAKE DE SABÓ AMB FRUITS DEL BOSC CUPCAKE DE SABÓ AMB TARONJA, CANYELLA I CACAU *S’ha de tenir en compte que el tamany, forma i color pot variar, però sense perdre l’essència. Son productes elaborats artesanalment i no industrialment, per això cada sabó és únic i diferent*  

SABÓ ARGILA VERMELLA – FARIGOLA – ALOE VERA

6,00
Indicat: Pells mixtes i grasses. Cara, mans i cos. Propietats: Per les infeccions de la pell com acné i granets. Antisèptic, antiinflamatori i cicatritzant.

SABÓ ARGILA VERDA – ROMANÍ – EUCALIPTUS

6,00
Indicat: Pells mixtes i grasses. Cara, mans i cos. Propietats: Energètic, refrescant, antisèptic i re-mineralitzant. Activa la regeneració dels teixits.

SABÓ FANGS DEL MAR MORT – ARGILA NEGRA – MIL FLORS

6,00
Indicat: Per pells de mixtes a grasses. Cara, mans i cos. Propietats: Neteja, nodreix i re-mineralitza profundament la pell. Hidratant i calmant, aporta lluminositat.

SABÓ MUSK – LLAVORS DE ROSELLES

6,00
Indicat: Tot tipus de pell. Mans i cos. Propietats: Exfoliant suau, hidratant i suavitzant. Refresca i tonifica la pell.

SABÓ TIRAMISÚ: Taronja – Canyella – Cacau – Café

6,00
Indicat: Tot tipus de pell. Mans i cos. Propietats: Exfoliant suau. Afrodisíac, refrescant, nutritiu, hidratant i astringent. Tonifica l'elasticitat de la pell.

SABÓ DE SÀNDAL – CEDRE – PATXULÍ – YLANG YLANG

6,00
Indicat: Tot tipus de pell. Mans i cos. Propietats: Afrodisíac, estimulant, energètic, equilibrant, astringent i antisèptic. Aporta harmonia.

SABÓ DE ROSA MOSQUETA I ARGAN

6,00
Indicat: Pells normals, seques, sensibles i madures. Cara, mans i cos. Propietats: Hidrata, calma, nodreix, suavitza i regenera la dermis. Atenua les línies d’expressió, estries i taques. Tracta les cicatrius i cremades. Aporta lluminositat.

SABÓ DE CALÈNDULA – CAMAMILLA – CÚRCUMA

6,00
Indicat: Pells sensibles, seques i delicades. Pells atòpiques. Cara, mans i cos. Propietats: Calma èczemes, irritacions cutànies i dermatitis. Hidratant, relaxant, antiinflamatori i calmant.

SABÓ DE CIVADA – CALÈNDULA – MEL – PRÒPOLIS

6,00
Indicat: Pells ultra delicades, seques i sensibles. Cara, mans i cos. Propietats: Hidrata profundament, suavitza i calma les irritacions de la pell. Útil en èczemes, dermatitis, cremades i vermellors.

BOSSETES ORGÀNIQUES PER SABÓ

5,00
BOSSETES ORGÀNIQUES DE SISAL I RAMIO  Bosseta per posar el sabó dins i utilitzar-la com esponja.

SABÓ PER COMPRESES

3,50
SABÓ ECOLÒGIC PER COMPRESES DE TELA Fet amb olis de coco i oliva verge i amb una sinèrgia molt antisèptica d'olis essencials d'arbre del te i farigola. Les pastilletes de sabó tenen forma o de cor o d'estrella (si vols una forma en concret, especifica-ho en a caixeta de comentaris quan facis la compra).