L’element aigua i el color blau turquesa del mar són la inspiració per crear el símbol que representa a la Línia facial. L’aigua és Font de Vida, purificació i hidratació. En els productes de la línia facial hi trobaràs cremes, contorn, tònics, desmaquillants, sèrums sabons i bàlsams labials, que ajudaran a mimar la pell del teu rostre aportant-li nutrició profunda i tot els principis actius que necessita segons el teu tipus de pell.

FACIAL
“La màgia de sumergir-te en les aigües pures,
turqueses i cristal·lines”, Cala Galdana

Els Nostres Productes de Còsmetica Facial

SÈRUM FACIAL EQUILIBRANT

20,00 
(Nou envàs de 30ml amb dosificador. Pendent d'actualitzar foto de producte) La Jojoba és una cera líquida que té la propietat d'equilibrar la pell i les seves glàndules sebàcies sense ressecar-la ni sense deixar sensació grassa. Els altres components d'aquest sèrum equilibrant són els olis de Marula, d'Avellana i de Llavor de Raïm, tots tres molt lleugers, regulen l'aparició d'acné, calmen les vermellors i prevenen les cicatrius i marques a la dermis.

VELLUT – CREMA HIDRATANT FACIAL PELL MIXTA

20,00 
Indicat: Per a pells mixtes. Els olis de Jojoba, Llavor de Raïm  Rosa Mosqueta junt amb el Karité, aporten lluminositat, regeneració i hidratació a la pell, nodrint-la i protegint-la dia a dia.

COTÓ – CREMA HIDRATANT FACIAL PELL SENSIBLE

20,00 
Indicat: Per a pells sensibles. La suavitat dels olis de Calèndula, Germen de Blat i Sèsam atorguen a aquesta crema propietats calmants i protectores de la dermis, junt amb la camamilla i lavanda que mimen, cuiden i aporten la hidratació necessària a les pells més delicades.

SÈRUM FACIAL NUTRITIU

20,00 
(Nou envàs de 30ml amb dosificador. Pendent d'actualitzar fotografia) Aporta il·luminació a la pell, actua com a  regenerant, reafirmant i nutritiu. La coenzim Q-10 protegeix la pell d’agressions externes i gràcies al seu gran poder antioxidant, retarda els signes d’envelliment. Els olis de rosa mosqueta, argan, onagra, gèrmen de blat i llavor de magrana li aporten els principis actius necessaris per mantenir l’elasticitat i la tonicitat i així lluir una pell radiant.

OLI FACIAL CALÈNDULA BIO

16,00 
Indicat: Per a pells sensibles i delicades. Propietats: Gràcies a les seves qualitats emol·lients i anti-inflamatòries, calma i suavitza la dermis, alleugerint eczemes, vermellors, picors, picades i irritacions cutànies.

OLI FACIAL ARGAN BIO

16,00 
Propietats: Nodreix, hidrata, suavitza, protegeix i aporta lluminositat a la pell. Té un gran poder antioxidant, tracta la sequedat i les arrugues que apareixen amb el temps. No bloqueja els poros de la pell, per tant el poden utilitzar tots els tipus de pell, fins i tot les pells grasses i amb acne.

LLIS: ROLL ON ANTI-GRANETS

13,00 
AROMATERÀPIA PER L'ACNÉ Un roll on elaborat amb extractes d'aloe vera i camamilla que ajudaran a calmar la pell junt amb una sinèrgia poderosa d'olis essencials amb propietats aromaterapèutiques que assecaran els granets, fins i tot els més rabiosos. Aquesta fórmula és una autèntica guerrera contra els granets, siguin per acné, per recordar-te que en uns dies baixarà la lluna, o per l'ús continuat de mascaretes. Atenció: Amb la cara ben neta (recomanem utilitzar el sabó d'argila vermella, farigola i aloe), aplicar el roll on únicament damunt dels granets (no és qüestió de pintar-se la cara ja que pot irritar la pell). També es pot utilitzar en granets d'altres parts del cos (evitant sempre els genitals).

DESMAQUILLANT BIFÀSIC

12,00 
AMB EXTRACTE DE COGOMBRE Propietats: Neteja i hidrata la pell gràcies a la fusió d'olis vegetals i hidrolats de flors.

TÒNIC FACIAL PELL SENSIBLE

10,00 
Aquest tònic elaborat amb aigua de roses i camamilla, està pensat per calmar i tonificar les pells més sensibles, aportant suavitat i frescor. Tònic calmant per a pell delicada.

TÒNIC FACIAL PELL GRASSA

10,00 
Les aigües de flor d’hamamelis i lavanda actuen com a refrescants i astringents en les pells grasses i mixtes, regulant les secrecions sebàcies. L’elastina marina tonifica i li aporta elasticitat. Tònic refrescant i astringent per a pells mixtes i grasses.

SABÓ FANGS DEL MAR MORT – ARGILA NEGRA – MIL FLORS

7,00 
Indicat: Per pells de mixtes a grasses. Cara, mans i cos. Propietats: Neteja, nodreix i re-mineralitza profundament la pell. Hidratant i calmant, aporta lluminositat.

SABÓ DE CALÈNDULA – CAMAMILLA – CÚRCUMA

7,00 
Indicat: Pells sensibles, seques i delicades. Pells atòpiques. Cara, mans i cos. Propietats: Calma èczemes, irritacions cutànies i dermatitis. Hidratant, relaxant, antiinflamatori i calmant.

SABÓ DE CIVADA – CALÈNDULA – MEL – PRÒPOLIS

7,00 
Indicat: Pells ultra delicades, seques i sensibles. Cara, mans i cos. Propietats: Hidrata profundament, suavitza i calma les irritacions de la pell. Útil en èczemes, dermatitis, cremades i vermellors.

BÀLSAM LABIAL – VEGAN KISS

6,00 
Kiss me slowly!! ( besa'm a poc  poc) Nodreix, calma, regenera i protegeix els llavis.

BÀLSAM LABIAL – XIU-XIU DE MANGO & PINYA

6,00 
Un Xiuxiueig deliciós de pinya i mango a cau d’orella.

BÀLSAM LABIAL – SOMRIURE DE COCO & VAINILLA

6,00 
Res més dolç que un Somriure de coco i vainilla brillant en el teu rostre!

BÀLSAM LABIAL – FRESCOR DE MENTA & LLIMA

6,00 
El bàlsam més fresc, un sospir intens de menta i llima!

DISCS DESMAQUILLANTS DE COTÓ ORGÀNIC

3,50 
DISCS DESMAQUILLANTS REUTILITZABLES La tela de la cara llisa és velour de cotó, una textura molt suau i l'estampada és cotó, ambdues 100% cotó orgànic. Cada disc retuilitzable equival aproximadament a 200 discos desmaquillants d'un sol ús.