Política de Privacitat

En virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades personals seran tractades als fitxers anomenats “Clients” i “Consultes de clients”, registrats a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i la titularitat i responsabilitat és de l’empresa Sílvia Font Alemany (d’ara en endevant “La Samboneria Cosmetics”) amb NIF: 47631726Z.

El tractament de les dades, té com a finalitat la prestació dels serveis i el manteniment de la relació establerta amb aquesta empresa, la gestió administrativa, gestió de clients, gestió de cobraments, gestió comptable, emissió de factures, històric comercial, així com el enviament, per mitjans tradicionals o electrònics, d’informació comercial que pugui resultar del seu interès.

Vostè podrà en tot moment si ho desitja, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes que estableix la legislació vigent, havent de remetre per a això escrit a l’adreça: Plaça de les Casernes, n.11 3r 9è, 08800 Vilanova i la Geltrú. En tot cas, aquesta empresa garanteix la salvaguarda de la confidencialitat i seguretat de les seves dades personals, havent adoptat les mesures legalment exigides en matèria de seguretat de dades de caràcter personal, que permeten assegurar la protecció i evitar la pèrdua, ús indegut, alteració, tractament o accés no autoritzat dels mateixos. Així mateix se l’informa que les seves dades seran cedides a les autoritats públiques competents quan, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries, així procedeixi.

 

Política de Privacitat

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què l’empresa La Samboneria Cosmetics amb NIF: 47631726Z usa i protegeix qualsevol informació que vostè ens dóna quan utilitza aquest lloc web. Li garantim que la seva privacitat està protegida. Si li demanem que ens proporcioni certa informació per la qual vostè pot ser identificat, pot estar segur que només s’utilitzarà d’acord a aquesta política de privacitat.

En aquesta política de privacitat s’utilitza el terme “Dades Personals” en relació a informació com el nom, data de naixement, adreça de correu electrònic, adreça postal o número de telèfon que pugui utilitzar per a la seva identificació. Generalment, només processarem les seves Dades Personals tal com es descriu en la present Política de Privacitat. No obstant això, ens reservem el dret a realitzar processaments addicionals amb l’abast autoritzat o sol·licitat per la llei, o com a suport a qualsevol investigació criminal. La Samboneria pot canviar aquesta política de manera ocasional. Si és així se li comunicarà per email perquè pugui acceptar-la o revocar-la en qualsevol moment.

 

Seguretat

Garantim que la seva informació està assegurada. Per tal d’evitar l’accés no autoritzat o divulgació, hem posat en marxa procediments físics, electrònics i administratius per salvaguardar i assegurar la informació que recopilem. Evitem així, que durant el tractament de les seves Dades Personals, aquesta informació pateixi possibles pèrdues, ús inadequat, accés no autoritzat, revelació, alteració o destrucció.

 

Quines dades recollim:

Podem recopilar la següent informació:

1. Nom
2. Informació de contacte, inclòs el correu electrònic.
3. Informació demogràfica, preferències i interessos.
4. Una altra informació rellevant per a enquestes i ofertes.

 

Utilització de les Dades Personals

La majoria dels nostres serveis no requereixen cap tipus de registre, la qual cosa permet que visiti la nostra pàgina web sense necessitat d’identificar-se. No obstant això, per a alguns serveis podria ser necessari que facilités les seves Dades Personals, com quan vulgui realitzar una compra.

En aquestes situacions, si decideix no revelar algun les Dades Personals requerides no serà possible l’accés a determinades seccions de la pàgina web i no podrem respondre a les seves consultes o no podrem processar les seves comandes. Tots les Dades Personals recollides a través d’aquesta pàgina web s’inclouran en un fitxer titularitat d’aquesta empresa amb l’objectiu de proporcionar-i / o facturar-li els productes o serveis que hagi sol·licitat, així com per mantenir-lo informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre productes i serveis que considerem del seu interès.

En tot cas, la utilització de les seves dades per a qualsevol altra finalitat li serà comunicada abans de procedir al seu tractament.

 

Utilització de les Dades Personals Confidencialitat de les dades personals

Ens comprometem a no vendre, difondre o distribuir de qualsevol altra manera les seves Dades Personals a tercers, excepte en els casos disposats en la present Política de Privacitat. Així mateix, les Dades Personals podrien transferir-se a tercers que actuïn en el nostre nom, per processar-los de acord amb el / s objectiu (s) per als quals van ser originàriament recopilats o podrien processar legítimament de qualsevol altra manera, així com per a la prestació de serveis per avaluar la utilitat d’aquesta pàgina web, la seva comercialització, la gestió de dades o el suport tècnic. Aquests tercers han acordat per contracte utilitzar les seves Dades Personals només en funció dels objectius acordats, així com no vendre o revelar la seva informació personal a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

A més, les Dades Personals podrien revelar-se a un tercer si fóssim requerits per actuar d’aquesta manera en funció d’una llei aplicable, una ordre judicial o una regulació governamental, o bé en cas que aquesta revelació és necessària com a suport a una investigació criminal o altres processos legals, tant al nostre país com a l’estranger.

 

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Sempre que processem Dades Personals, adoptarem les mesures raonables per garantir que aquests segueixin sent precisos i estiguin actualitzats per als objectius que van motivar la seva recopilar.

Vostè podrà oposar-se al tractament de les seves Dades Personals en cas que el mateix no s’ajusti a un objectiu comercial legítim, tal com es descriu en la present política o en compliment de la llei. En cas de màrqueting directe o electrònic, li oferirem un sistema per rebutjar la recepció de comunicacions comercials addicionals.

Si desitja posar-se en contacte amb nosaltres en relació a l’ús de les seves Dades Personals o bé exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves Dades Personals, si us plau, envieu un correu electrònic a hola@lasamboneria.com, indicant el nom de la pàgina web en la qual va introduir les seves dades, i acompanyant una còpia del seu document nacional d’identitat, passaport o un altre document vàlid que l’identifiqui.

Les sol·licituds per cancel·lar les dades personals estaran subjectes a qualsevol requeriment legal aplicable o classificació de documents o obligacions de retenció documental que ens siguin imposades.

 

Què fem amb la informació que recopilem?

Necessitem aquesta informació per entendre les seves necessitats i oferir-li un millor servei, i en particular per les següents raons:

1. Manteniment de registres interns.
2. Millorar els nostres productes i serveis.
3. Podem enviar correus electrònics promocionals sobre nous productes, ofertes especials o altra informació que pensem que pot resultar interessant utilitzant l’adreça de correu electrònic que ens ha proporcionat.
4. De vegades, també podem utilitzar la seva informació per a comunicar-nos amb vostè per a fins d’investigació de mercat. Podem utilitzar la seva informació per personalitzar el lloc web d’acord als seus interessos.

 

Control de la teva informació personal

Vostè pot optar per restringir la recopilació o l’ús de la seva informació personal de les següents maneres:

No vendrem, distribuirem o cedirem la seva informació personal a tercers tret que tinguem el seu permís o ens obligui la llei. Podem utilitzar la seva informació personal per enviar-li informació promocional sobre tercers que pensem que pot resultar interessant per a vostè, sempre que ens hagi donat permís previ.

Vostè pot sol·licitar els detalls de la informació personal que tenim sobre vostè en virtut de la Llei de Protecció de Dades de 1998. Escrigui a La Samboneria Cosmetics, Plaça de les Casernes, 11 3º9º, 08800 Vilanova i la Geltrú.

Si vostè creu que qualsevol informació que tenim sobre vostè és incorrecta o incompleta, si us plau envieu-nos un correu electrònic tan aviat com sigui possible, a l’adreça anterior. Aquesta informació serà corregida immediatament.

 

Informació personal i nens

La majoria dels serveis disponibles en aquest lloc web estan destinats a persones majors de 18 anys. No recopilarem, utilitzarem o revelarem de forma intencionada Dades Personals d’un menor de 18 anys sense obtenir el previ consentiment d’una persona amb responsabilitat paterna (pares o tutors) mitjançant un contacte directe pels canals tradicionals. Facilitarem al pare o tutor notificació dels tipus concrets de dades personals recollides del menor i l’opció de negar-se a qualsevol recollida, ús o emmagatzematge posterior d’aquesta informació. Complim amb la legislació destinada a la protecció del menor.

 

Enllaços a altres webs

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs d’interès. El nostre desig és garantir que aquestes pàgines mantenen els estàndards més elevats, però, a causa de la pròpia naturalesa d’Internet, no podem garantir els nivells de privacitat de les pàgines web amb les quals enllacem, així com tampoc responsabilitzar-nos dels continguts de les pàgines que no siguin la nostra pròpia. Ha de tenir cura i llegir la política de privacitat del lloc web en qüestió.