Newsletter

RENOVAR-SE O MORIR: NOVA IMATGE

¡¡Avui estic molt emocionada i és que ja no podia esperar més per
explicar-te TOT sobre el nou packaging!!

Doncs tot va començar ja fa gairebé 2 anys, feia un temps que em rondava pel cap la idea d’un canvi d’imatge, la veritat és que m’encanta la que he tingut fins ara, la vam fer al costat del Toni, de Mister Carton, un bon amic dissenyador gràfic que és el creador del logo de les 3 bombolles (que no em pot agradar i representar-me més). De fet, el logotip es queda com està 😉

Després va venir Míriam de Walkiria Studio, amb ella vam fer algunes adaptacions i també vam crear noves etiquetes, seguint amb la línia que vaig començar, m’encanta com treballa, és una crack. La pots trobar a la botiga Freilka a Vilanova i la Geltrú i online.

Però tenia ganes de sortir una mica de la imatge tan blanca, a més jo sóc molt de colors i necessitava que hi fossin més presents. I de sobte va aparèixer Mar, de Mkali Studio, ella em va proposar donar-li una bona rentada de cara i em va oferir la seva ajuda per crear un nou branding. Així es va despertar a la meva ment i de manera molt clara com volia que fos la nova imatge de La Samboneria (entra al link per veure’n més) i la Mar va saber exactament com dissenyar gràficament tot el meu imaginari.

1.- Els colors corporatius serien els de la posta de sol a Menorca:

El color de la sorra de la platja
El color blau turquesa d’aquestes increïbles aigües cristal·lines
El color groc mostassa del sol quan es pon
El color malva que pinta el cel i els núvols just després de l’ocàs
El color blau-verd fosc de quan ja se n’ha anat tota la llum

2.- Els 5 elements:

El color de la sorra de la platja
ÈTER (UNIVERS) AIGUATERRAAIREFOC

3.- Símbols de geometria sagrada relacionada amb cadascun dels 5 elements.

Cadascuna de les línies està representada per un dels colors corporatius i relacionada amb un dels 5 elements i una forma de geometria sagrada. I cada símbol conté també els altres colors.
Finalment, per dissenyar les etiquetes reproduïm amb cadascun dels símbols un patró infinit.

Doncs així va ser el procés de creació i renovació d’imatge, i no t’enganyaré, no va ser en un obrir i tancar d’ulls, però després de moltes reunions donant-li voltes, canvis i retocs, finalment es va donar la màgia i vaig saber que era exactament així com jo ho havia somiat. . I jo només et puc dir que estic absolutament ¡¡¡IN LOVE!!!
Aquí a sota podeu veure l’esquema gràfic de tot el que us he explicat i també una petita mostra de cadascuna de les línies ja implementada a les etiquetes:

Li estic immensament agraïda a Mar per la paciència i la superfeina que ha fet, ara només ens queda traspassar a la web la nova imatge, amb noves fotos i nou disseny…I CAN’T WAIT!!!
¡¡Ahhh!! i també com a novetat a partir d’ara els sabons i els xampús van en capsetes!!
I la veritat és que m’encantaria saber la teva opinió, <>, així que si ho sents pots respondre aquest mail, em farà moltíssima il·lusió llegir-te (i sent que estic oberta i accepto crítiques constructives, és clar)

Si has arribat fins aquí, moltíssimes gràcies per llegir-me (crec que és el mail més llarg que he escrit mai!) i compartir amb mi aquesta nova etapa. Espero de cor que t’arribi tot l’amor i la il·lusió que li he posat 😉

T’envio una abraçada enorme, ¡¡BE HAPPY!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *